Afiş Yarışması

AFİŞ YARIŞMASI

Değerli BÖTE Bölümü Öğrencileri;

Sizlerden gelen Robotik Sertifika programları ile ilgili yoğun sorular nedeniyle, fakültemiz imkanları ile sizlere yönelik olarak bir kurs hazırlığı içerisindeyiz. 2 gün üzerinden planlanan kurslar için yakın zamanda talep toplamaya başlayacağız.

(Çok sayıda talep olması durumunda öncelik 4. Sınıf öğrencilerinde olacaktır.)

Bu kursumuzun tanıtımında kullanılmak üzere bölümümüz öğrencileri arasında bir afiş yarışması düzenlenmesine karar verilmiştir.

“BÖTE Öğretmen Adaylarına Yönelik Robotik Öğretimi Kursu” başlıklı kursumuz için hazırlanacak özgün afişler Bölüm Başkanlığı tarafından oluşturulan jüri tarafından değerlendirilerek ilk üçe giren afişler ödüllendirilecektir.

• Başvuru yapılan afiş tasarımı özgün olmalıdır.
  • Afişler de kursun yeri, tarihi, başvuru koşulları, iletişim bilgileri gibi bilgilerin sonradan ekleneceği düşünülerek afiş üzerinde uygun alan/alanlar bırakılmalıdır.
  • Afiş ebatları A3 (297mmX420mm) ölçülerinde olmalıdır.
  • Bir kişi birden fazla tasarım ile yarışmaya katılabilir.

Tasarımlarınızı bote@sakarya.edu.tr e-posta adresine 27 MART 2018 tarihine kadar pdf formatında gönderebilirsiniz.
Son Gönderim Tarihi: 27 Mart 2018 Salı